Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان انجمن موسیقی ایران و سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی از استاد حسن سمندری دلجویی و ساز دوتار به این هنرمند اهدا کردند.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، با حضور یوسف امینی سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، جواد روشندل سرپرست معاونت هنری و سینمایی این اداره کل، مجتبی خان قیطاقی رئیس انجمن موسیقی استان و کاوه صادقی و مینا آتشی نمایندگان انجمن موسیقی ایران از استاد حسن سمندری دلجویی و دو تاری به ایشان تقدیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسف امینی سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با عرض تسلیت درگذشت دو فرزند استاد گفت: تالم ناشی از این امر، قطعا برای استاد بسیار سخت و سنگین است امیدوارم خداوند به ایشان صبر دهد و روح عزیزان از دست رفته قرین رحمت خدا قرار گیرد.

استاد حسن سمندری با اشاره به سابقه موسیقی در خانواده ایشان گفت: بیش از ۳۰۰ سال موسیقی در خانواده ما جریان دارد تا این میراث کهن به دست من رسیده است، سعی کرده ام میراث دار خوبی باشم، و افتخاری برای این حوزه باشم، هیچگاه مادیات برایم ارزش نبوده و برای این هنر در هیچ جشنواره و مراسمی قیمت تعیین نکردم، این ساز را با عشق نواخته ام و دوست دارم با عشق بشنوند. دوست دارم از هنرم در رسانه ها بگویند و این گونه مطرح شدن را دوست نداشتم و گله ای از کسی ندارم.

مجتبی خان قیطاقی رئیس انجمن موسیقی خراسان رضوی با اشاره به جایگاه استاد سمندری در موسیقی گفت: در این خطه، استاد نظیر و مانند ندارد و همین وظیفه ما را در مراقبت سنگین تر می کند.

کاوه صادقی نماینده انجمن موسیقی کشور با عرض تسلیت درگذشت دو فرزند استاد، پیام همدردی رئیس انجمن موسیقی ایران و مدیر کل دفتر موسیقی را ابلاغ کرد.

در پایان دو تار و هدیه نقدی از سوی انجمن موسیقی ایران و هدیه نقدی از سوی استان به این استاد موسیقی تقدیم شد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اهدای دوتار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی انجمن موسیقی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۳۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور

محمود جعفری دهقی رییس انجمن ایرانشناسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به موسساتی که در این حوزه فعال هستند، گفت: رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تدریس می‌شود.

وی افزود: بنیاد ایرانشناسی که توسط مرحوم حسن حبیبی تاسیس شده بود، همچنان به فعالیت و پژوهش در این حوزه مشغول است. همچنین دانشگاه های خارجی که کرسی ایرانشناسی دارند، به چنین فعالیت‌هایی مشغول هستند.

دهقی درباره تعریف دقیق ایرانشناسی گفت: مرحوم طهمورث ساجدی صبا، ایرانشناسی را « مطالعه و پژوهش در همه جنبه‌ها و جلوه‌های تمدن ایرانی و شناساندن این تمدن به ملل دیگر» دانسته است.

وی افزود: با در نظر گرفتن تعاریف مختلفی که ارائه شده است، می‌توان گفت ایرانشناسی دانشی میان‌رشته‌ای است و به بررسی و تحلیل مباحث مربوط به فرهنگ و تمدن ایران از دیرباز تا امروز و معرفی آن به ایرانیان و غیرایرانیان می‌پردازد و می‌کوشد این فرهنگ و تاریخ و تمدن را در جایگاه واقعی خود قرار دهد.

رییس انجمن ایرانشناسی ادامه داد: اگرچه تاریخ یا ادبیات، بخش‌هایی از ایرانشناسی است، اما همه آن نیست و این دانش، گستره‌ای بسیار وسیع‌تر دارد و به همه علوم انسانی که به‌نحوی به ایران مربوط می‌شود، ارتباط می‌یابد.

رئیس انجمن ایرانشناسی درباره پیشینه این انجمن گفت: ابراهیم پورداوود حدود ۹۰ سال پیش با همراهی استادانی مانند دکتر محمد معین، منوچهر ستوده، ذبیح‌الله صفا و دیگران، انجمن ایرانشناسی را بنیان گذاشتند. این انجمن پس از دوره‌ای از توقف فعالیت، با همت استادان و پژوهشگران برجسته کشور و با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۹۶ احیا شد.

نخستین کنگره ملی ایرانشناسی ایران روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایرانشناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

کد خبر 6100454 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • آرمین زارعی در بیمارستان بستری شد
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • جای خالی «عیسی قلی‌پور» همیشه احساس می‌شود/ تشییع «بخشی» در زیر باران و درسی که مردم به مدیران فرهنگی دادند
  • واکنش علی مطهری به ماجرای خانم دف‌زن در مراسم شهید مطهری/بدون مشورت با من این خانم را با یک آقا جایگزین کردند /خانم‌های معترض از او دلجویی کردند
  • سه‌شنبه بارانی در خراسان شمالی